Oefening baart kunst! Zeker bij het vouwen van springrolls. Deze Vietnamese, verse springrolls worden niet gefrituurd. Een ideale healthy lunch dus!
In deze tutorial laat ik je zien hoe je springrolls kunt vouwen. Voor het recept kijk je hier.
Zet al je ingrediënten voor de vulling klaar.
Houd een rijstvel aan beide kanten 10 tot 40 seconden onder lauwwarm water of tot ze zacht zijn. Leg het rijstvel vervolgens op een vochtige houten plank. Rijstvellen worden snel plakkerig (lees: onhandelbaar) dus werk snel.
Leg de vulling net boven het midden. Begin met de garnalen of het vlees, de vis of surimi sticks, afhankelijk van je keus in ingrediënten.
Voeg vervolgens de gesneden groenten toe, dan de kruiden en tot slot de glass noodles. Of mix deze ingrediënten van te voren al met elkaar.
“Maar als ik gezond eet, dan heb ik toch helemaal geen extra vitamines en mineralen nodig?” Dat is zo’n beetje de eerste vraag die ik krijg wanneer ik uitleg wat orthomoleculaire therapie inhoudt. En als je echt zo gezond eet, kan dat inderdaad wel kloppen, maar helaas pindakaas, want volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek eet een kwart van de Nederlanders dagelijks onvoldoende groente en fruit. En hiermee komt deze 25% dus niet aan hun dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen.
“Maar als ik gezond eet, dan heb ik toch helemaal geen extra vitamines en mineralen nodig?” Dat is zo’n beetje de eerste vraag die ik krijg wanneer ik uitleg wat orthomoleculaire therapie inhoudt. En als je echt zo gezond eet, kan dat inderdaad wel kloppen, maar helaas pindakaas, want volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek eet een kwart van de Nederlanders dagelijks onvoldoende groente en fruit. En hiermee komt deze 25% dus niet aan hun dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen.
“Maar als ik gezond eet, dan heb ik toch helemaal geen extra vitamines en mineralen nodig?” Dat is zo’n beetje de eerste vraag die ik krijg wanneer ik uitleg wat orthomoleculaire therapie inhoudt. En als je echt zo gezond eet, kan dat inderdaad wel kloppen, maar helaas pindakaas, want volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek eet een kwart van de Nederlanders dagelijks onvoldoende groente en fruit. En hiermee komt deze 25% dus niet aan hun dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen.
0 reacties