Samenwerken met Eat.Pure.Love


Green is my middle name!

Eat.Pure.Love is een persoonlijk online magazine met een maandelijkse oplage van 100.000+ unieke bezoekers. Op Eat.Pure.Love staat groen en gezond leven in de breedste zin van het woord centraal. Niet voor niets is mijn motto: Live a happy, healthy & green lifestyle! Deze holistische leefstijl is een combinatie van gezonde voeding, sport en bewegen, yoga en mindfulness, reizen en een flinke dosis fun. Daarnaast ben ik nogal een ‘groene muts’ en word ik erg enthousiast van duurzame ontwikkelingen en startups.

Dagelijks komt er minimaal 1 nieuw artikel online variërend van een lekker, glutenvrij (en liefst plantaardig) recept, een inspirerende blog over mindfulness en gezondheid tot informatieve artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast deel ik graag mijn reisverhalen en toffe plekjes op deze wereld. Ik ben dan ook veel op pad en fotograferen is inmiddels meer dan een hobby.

good food, mind, body, soul, green living, sport, yoga, mediteren, mindfulness, stress verminderen, reisinspiratie, hotspots

Eat.Pure.Love op social media

Instagram eatpurelove 14.500
Instagram eatpurelove_onthemove 1.350
Facebook 17.000 
Pinterest 4.400
Twitter 1.320

Samenwerken? Ja, leuk!

Een recept ontwikkelen? Jouw product in the picture zetten? Een inspirerend (reis)verhaal schrijven of een video maken? Een hotspot of restaurant reviewen? Ik denk met je mee! Stuur gerust een mailtje met al je vragen en opmerkingen naar mirjam(a)eatpurelove.nl Ik duik graag in de verschillende mogelijkheden en aangezien ik al wat jaartjes meedraai in de online influencer wereld, ben ik inmiddels mijn eigen expert in het uitdenken en opzetten van campagnes.

Liefs Mirjam


Pin It on Pinterest